Skip to main content

iPhone x reparation i Århus, Vejle og Randers - skærm reparation m.m.

iPhone X Reparation, Skærmreparation I Århus /Randers | MobiGo

Skærm udskiftning

499,-

Komplet bagglas med ramme udskiftning

1499,-

Ørehøjtaler udskiftning

599,-

Højtaler Udskiftning

599,-

Skærm & Batteri Udskiftning

799,-

Batteri Udskiftning

499,-

Mikrofon Udskiftning

799,-

Tænd/sluk knap udskiftning

699,-

Reparation af iPhone X – skærm, batteri m.m.

Mobigo tilbyder professionel reparation af iPhone X skærmskift samt reparation og udskiftning af skærmen i vores kørende værksted.
Vores erfarne teknikere udfører i de fleste tilfælde iPhone X skærm reparation, mens du venter, og de fleste iphone x skærm skift kan klares på under 20 minutter.

iphone x skærmskift i Århus og Randers

Mobigos mobile værksted kører ud i Århus og Randers og udføre iphone x skærm reparation
Mobigo giver altid 24 måneders garanti på reparationen af din iPhone X reparation og de udskiftede reservedele. Hos mobigo kan du få foretaget en iphone x skærmskift nemt og hurtigt. Udfyld kontaktformularen  of få en skift skærm på iphone x eller kontakt os på tlf. 91917373 og lad os hjælpe dig med reparationen af skærmen på din IPhone X.

Vi kan med garanti hjælpe med det hele

Er du i den uheldige situation, at du har brug for iPhone reparation, kan vi hjælpe dig med alle former for reparationer. Vi udfører altid vores arbejde grundigt, og vi bruger de rigtige reservedele. Derfor giver vi to års garanti på den udskiftede reservedel, når du vælger af få foretaget din iPhone reparation hos os.

Hvordan kommer vi og reparerer din smartphone?

Du kan sende os en forespørgsel på reparation af din iPhone eller iPad, enten via vores telefon, 9191 7373, eller ved at bruge vores kontaktformular.  Efter du har bestilt din reparation, vil vi komme med vores mobile værksted og reparere din enhed. De fleste af vores reparation tager max 30 min.

Vil jeg stadig have 2 års garanti?

Der vil altid medfølge en garanti på den udskiftede reservedel og reparation af denne.

Iphone X Skærm reparation Inden For En Time

Har du knækket eller ødelagt skærmen på din iPhone X og søger i øjeblikket iPhone X-skærmreparation eller iPhone X-skærmudskiftning? Vi kan give dig den bedste iPhone X Reparationsservice i Aarhus & Randers-regionen. På 20 til 60 minutter kan vi udskifte skærmen på din iPhone X. Ring 91917373 direkte for at anmode om en iPhone X-reparationsservice samme dag til din beskadigede iPhone X.

Hvorfor Vælge Os Til Iphone X-Skærm reparation, Iphone X-Skærmud skiftning Eller Enhver Sådan Iphone X-Reparation?

  • Der er ingen grund til at planlægge en aftale; Bare kig forbi!
  • Service hurtigere end Apple Stores.
  • Reparation af iPhone-skærm samme dag.
  • Udskift skærmen iPhone X inden for en time.
  • Afhentning og levering ved dørtrin under vores iPhone X Reparationsservice.
  • Kvalitetsservice garanteret.
  • Din Go-To-kilde til enhver iPhone X-reparation

iPhone X Skærm-Reparation Hos Mobigo.dk

Med en af de nyeste smartphones fra Apple som iPhone X, er det vigtigt, du passer godt på den. Ryger den først en tur på gulvet, kan det blive nødvendigt med en iPhone X reparation alt efter skaderne.

Hos Mobigo.dk sælger vi både covers og panserglas, der kan sikre din telefon mod skader. Vi udfører også iPhone reparationer, hvis skaden er sket, og du skal have skærmen skiftet eller repareret til smartphone.

Beskyt din iPhone med et cover og panserglas

Ofte er det første, der går i stykker på en iPhone X glasset på front og bagside, der tager imod stød og slag. Et skift af en skærm på iPhone X kan blive en dyr affære, hvis du først er kommet til at få ridser eller skader dybt i glasset.

Du kan med et mobilcover passe på din smartphone og spare et iPhone X skærm skift, hvis skaden skulle ske. Vi har et stort sortiment af smarte covers i forskellige materialer og designs, så du kan beskytte din mobil mod uheld.

Spar en iPhone X skærm-reparation med et mobilcover fra Mobigo.dk.

Få en iPhone X skærm-reparation

Er skaden sket og du skal have et iPhone X skærm skift, kan du kontakte os. Hvis ikke en ødelagt skærm bliver fikset, kan det få konsekvenser for elektronikken bag skærmen.

Alt bag skærmen er mere udsat for fugt, støv og andre ting, der kan trænge ned i glasset. I sidste ende kan det betyde, du skal skifte din mobil ud, fordi den går helt i stykker.

Hos Mobigo.dk kan du få skiftet skærmen eller repareret din iPhone X, hvis du har tabt den, eller den på anden vis har fået en skade.

Og bagefter kan vi beskytte den mod yderligere skader med et cover og panserglas, så den er sikret for fremtiden.

Close Menu