Skip to main content

Sælg din Brugt/Defekt iPhone

Hos Mobigo tilbyder vi at købe din brugte iPhone. Vi kommer oven i købet selv om henter den. find din iPhone se en den estimerede pris, vi vil købe den for.

iPhone 14 Pro MAX
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Plus
iPhone 14
iPhone 13 Pro MAX
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 MINI
iPhone 12 Pro MAX
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 MINI
iPhone 11 Pro MAX
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone SE 2022
iPhone Xs MAX
iPhone XS
iPhone X
iPhone SE 2020

Sælg din Brugte Iphones

(Vi overføre pengene med straksoverførsel)

Processen med at sælge brugt iPhone er blevet problemfri i denne onlineverden, da du nemt kan finde kunder til din brugte iPhone ved hjælp af mange e-handelsplatforme som eBay. Men problemet med denne online løsning er, at der er forskellige sikkerhedsrisici forbundet med denne online løsning. Mange gange har politiet rapporteret tilfælde af bedrageri, hvor kriminelle udgav sig som køber på sådanne e-handelsplatforme.

Hvad Skal Du Gøre For At Sælge Dine Iphones?

One-stop og ligetil løsning til at sælge dine iPhones er at nå Mobigo. Vi er det bedste sted at sælge iPhones i Aarhus, Randers.

Hvordan Ville Du Sælge Iphones Hos Mobigo?

Det er en børneleg at sælge dine iPhones hos Mobigo. Desuden, hvis du vil tjene godt på salget af din gamle ubrugte iPad, så kan Mobigo også give dig den bedste pris for din iPad.

For at sælge iPhones eller sælge dine brugte iPhones, skal du besøge hjemmesiden på vores hjemmeside.

  • Trin 1: Vælg ‘Sælg dine iPhones’/’Sælg din iPad’, afhængigt af hvad du vil sælge.
  • Trin 2: Vælg modellen af din iPhone/iPad.
  • Trin 3: Vælg varianten af den iPhone/iPad-model, du har.
  • Trin 4: Vælg den aktuelle tilstand for din iPhone/iPad
  • Trin 5: Vores hjemmeside viser dig den bedste pris for din iPhone/iPad. Hvis du accepterer vores tilbudte pris, skal du fortsætte til “Næste”. Hvis du ikke er tilfreds med vores foreslåede pris, bedes du ringe til os på 91917373.
  • Trin 6: Udfyld dit navn, telefonnummer og e-mail-id, og tryk på send for at sende din anmodning.

Hvis du ikke er tilfreds med vores foreslåede pris,

bedes du ringe til os på 91917373.

iPhone opkøb: Sælg din brugte iPhone

Skal din gamle iPhone erstattes med en ny og bedre model, så kan du hos Mobigo.dk sælge din brugte iPhone.

Det er indimellem tid til en opgradering af din smartphone, og den gamle kommer ofte til at ligge ubrugt i en skuffe. I stedet kan du få lidt ekstra ud af din brugte mobil, hvis du sælger den videre til Mobigo.dk, hvor vi giver din brugte iPhone et nyt liv.

Sælg brugt iPhone til Mobigo.dk

Du kan sælge din brugte iPhone til os, så den ikke ligger og optager plads. Vi sikrer, at din brugte iPhone bliver repareret og solgt videre, hvis den stadig er i stand til at blive sat i stand.

Står din brugte iPhone ikke til at redde, kan vi bruge den til reservedele til andre reparationer.

En mobiltelefon – uanset mærket – skal genanvendes på den rigtige måde, så materialerne ikke bliver afskaffet forkert. I mange tilfælde kan småskader udbedres og mobilen få et nyt liv og ejer, hvis du vælger at skaffe dig af med den via vores iPhone opkøb.

Sælg iPhone uanset alder og mærke, så du kan komme af med din gamle mobil og få erstattet den med lidt ekstra penge på lommen.

Giv din brugte iPhone nyt liv

Sælg en brugt iPhone og få lidt ekstra at gøre med, når du skal bruge en ny smartphone som erstatning. Du kan både bruge pengene på en ny telefon eller vælge et af de beskyttende covers og glas, som vi har i sortimentet hos Mobigo.dk.

iPhone opkøb er den bedste måde, du kan komme af med din gamle elektronik på; det er både sikkert og den mest bæredygtige vej til, at den bliver genanvendt korrekt. Sælg din brugte iPhone til Mobigo.dk, og vi vil sikre, at den får et nyt liv.

Sælg din iPhone – nemt og hurtigt

Har du en brugt iPhone der trænger til en udskiftning, men stadig virker, kan du sælge din brugte iPhone til os.

Køb af defekte iPhones

Vi køber også defekte iPhones, som måske bare ligger og samler støv. Det kan være iPhones og iPads med fx defekt skærm eller dårligt batteri.

Ud over opkøb af private iPhones og iPads køber vi også brugte iPhones og iPads fra virksomheder, skoler og institutioner, som skal have udskiftet deres telefoner.

Sælg brugt iPhone til os og få den bedste pris

Når du sælger din iPhone til os, garanterer vi den bedste pris, og vi renser, nulstiller med godkendte programmer og sletter dine data, så e-mails, private billeder og videoer ikke ender i de forkerte hænder.

For at opnå den bedste pris, når du sælger din iPhone, er det bedst at medbringe kvittering samt originalt ekstraudstyr, såsom oplader og høretelefoner mm.

Brug vores prisberegner for at få et overslag på din brugte enhed, eller kontakt os på 91917373.

Close Menu