Skip to main content
search

Reparation Af Iphone 11

Apple iPhones er dyre, og der er et væld af gyldige årsager til dette. Som et eksempel designer og udvikler Apple ikke kun hardware, men også softwaren til hver telefon. Desuden retfærdiggør de funktioner og specifikationer, der leveres af Apple iPhones, noget deres prisskilt.

iPhone 11 blev lanceret i Danmark i september 2019 i de følgende tre varianter i henhold til deres lagerkapacitet.

  1. 4 GB RAM+ 64 GB ROM til 3.750 kr
  2. 4GB + 128GB ROM til 6.799 kr
  3. 4GB + 256GB ROM til 7.699 kr

I betragtning af den ublu prissætning af Apple -smartphones, også kendt som iPhones, vil ikke alle brugere af disse telefoner dumpe eller bytte til en bedre version eller nye telefoner af samme model, efter at de på en eller anden måde bliver beskadiget. At gå til en iPhone -reparation er et fornuftigt valg. Så hvordan kan du få din Reparation Af iPhone? Lad os se.

Hvordan kan du få din iPhone 11 repareret?

Hvis du går til din iPhone 11 -reparation, er det, hvad apple har at sige til alle de iPhone -brugere, der går til reparation frem for at bytte.

Der er Apple-autoriserede serviceudbydere og Apple Stores, hvor du kan søge Apple-certificerede reparationer og service. Alternativt kan du sende din iPhone til et Apple Service Center for reparationer. Alle disse steder har Apple-uddannede teknikere. Ægte Apple-komponenter bruges til at levere den samme service af høj kvalitet. Disse rettelser garanteres af Apples garanti.

Der er en mulighed for, at forældede iPhones ikke længere vil modtage hardware -service på disse servicepunkter.

Sådan finder du en Apple Store eller en autoriseret Apple -serviceleverandør til din iPhone 11 -reparation?

At finde en Apple -butik eller en Apple -autoriseret serviceudbyder til din iPhone 11 -reparation er et stykke kage. Brug dette æbles officielle butiksfinder til at finde en æblebutik eller en Apple -autoriseret serviceudbyder i nærheden af dig: locate.apple.com

Tjenesteudbyderen Mobigo er blevet rost for sin indsats på flere online platforme, herunder Apples App Store. Deres specialister er omhyggelige i deres arbejde og bruger kun autentiske reservedele, hvorfor deres service leveres med to års garanti på de udskiftede reservedele. Besøg det officielle websted for Mobigo (www.mobigo.dk), hvis du leder efter en pålidelig iPhone 11 Reparation.

Hvor lang tid tager min iPhone -reparation?

For visse reparationer, såsom udskiftning af skærm, leverer Apple Store og flere autoriserede Apple-serviceleverandører service samme dag, herunder udskiftning af skærm.

Hvor meget koster reparationer på iPhone?

Efter undersøgelse af din iPhone bekræfter teknikeren de samlede omkostninger til reparation eller udskiftning.

Vil du sælge din iPhone 11 til en god pris?

Uanset om du har dine seværdigheder på iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max eller på en af de nye iPhone 12 -modeller, vil du sandsynligvis gerne sælge din gamle for at hjælpe med at finansiere den nye. Det er sikkert på dette stadie at antage, at du vil tjene flest penge på transaktionen.

Mobigo, der serverer i Aarhus, Randers, Vejle, Skanderborg, Horsens og Silkeborg, er klar til at købe din brugte iPhone til den bedst mulige pris på enhver dag, du ønsker. Når du sælger din iPhone til dem, afvikler de handlen med det samme, og du behøver ikke vente mange dage på pengene.

De køber også defekte iPhones og iPads, der muligvis samler støv på din hylde.

Så hvis du mener, det er på tide at sælge din ødelagte iPhone 11, skal du kontakte Mobigo for at få den bedste værdi for din iPhone 11.

Det er alt for dette indlæg. Hav en fantastisk tid foran dig!

Leave a Reply

Close Menu