Skip to main content

Reparation Af iPhone

Er din iPhone 11 pro stoppet med at genkende din berøring uden nogen åbenbar grund? Hvis du svarede ja, er det rimeligt at formode, at du leder efter en service, der kan levere hurtige og effektive Reparation Af iPhone.

Her er nogle muligheder for at få din iPhone 11 pro repareret:

Apple Store Og Apple -Autoriserede Service centre

Du kan gå til din iPhone -reparation til Apple -butikker eller autoriserede Apple -servicecentre, hvis din telefon er dækket af hardware -reparationsgaranti, der er begrænset til et år efter købet af enheden eller har AppleCare+ -beskyttelsesplanen, der udvider hardware -reparationsdækningsgarantien til to år fra købsdatoen og giver teknisk support døgnet rundt.

Hvor meget vil AppleCare+ beskyttelsesplan koste?

Omkostningerne ved AppleCare+ -beskyttelsesplanen til iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max er $ 199 eller omkring 1272 danske kroner.

Du skal vide det, Apple Care+ -beskyttelsesplanen, der følger med iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max, INKLUDERER UHELDIG SKADE.

Begrænsninger i AppleCare+ Protection Plan

AppleCare+ til iPhone indeholder op til to hændelser med beskyttelse mod utilsigtet skade hver 12. måned.

Hver hændelse er underlagt servicegebyrer plus gældende skat. I tilfælde af din skærmreparation (eller bagglasskade) skal du betale omkring $ 29,00 eller omkring DKK 185.

Kan du forlænge din AppleCare+ -beskyttelse efter 2 år?

Nej, AppleCare+ til iPhone forlænger din dækning til kun 2 år fra din AppleCare+ købsdato.

Er AppleCare+ Protection det værd?

Ved et uheld at tabe din smartphone er noget, som næsten enhver smart bruger oplever. Hvis din smartphone ikke har et glasbagcover eller ikke er en iPhone, gør det ingen forskel. Hvis din smartphone derimod er en iPhone 11 Pro Max med et fantastisk bageste glasdæksel, er jeg sikker på, at det får dit hjerte til at springe et slag over. Hvis du ikke har et stærkt hjerte, og din iPhone ikke er i sit faldsikre etui, kan du ikke udelukke muligheden for også at få hjertestop. Bare for sjov 😉

Uanset hvor faldsikret dit iPhone -cover er, kan du dog stadig være vidne til en hårgrænsebrud hist og her som følge af sådanne uheld.

Hvis du dukker op i en Apple Store eller et autoriseret Apple -servicecenter med din Apple Care+ -beskyttelsesplan (du kan ikke bruge Apples begrænsede garanti i denne sag, da denne garanti ikke dækker fysiske skader) for sådanne skader til din iPhone, bør du vide, at de kan få din iPhone genoprettet til sin tilstand før uheld, men denne lille reparation kræver, at du bruger en af ​​Apple care+ beskyttelsesplanens to utilsigtede hændelser med beskyttelse mod utilsigtet skade.

Du tænker måske, at du kan få sådanne iPhone -reparationer fra enhver lokal iPhone -reparationsvirksomhed i nærheden af ​​dig. Der er dog en fangst. Din garantidækning for Apple -garantiperioden eller Apple Care -garantidækningen bliver ugyldig under følgende betingelser:

  • Apple giver ikke hjælp, hvis du downloader ulovlig software, f.eks. Beta -iOS.
  • Service udført af en uautoriseret person, f.eks. Ved at åbne iPhone, annullerer AppleCare+ -beskyttelsesplanen og Apple -support.

Should You Go To Freelance Technicians Or Local IPhone Repair Shop For Your IPhone Repairs?

Selvom Apple-butikker yder fremragende service, er de ikke altid det mest omkostningseffektive eller bekvemme valg, når du har brug for hurtig service på din iPhone.

Hvis din iPhones begrænsede garanti er udløbet, og du ikke har beskyttelse mod æblepleje (eller ikke mener, at æbleplejesikring er et godt køb), er den bedste løsning at få den rettet ved at bruge tjenester fra en erfaren, pålidelig og velrenommeret iPhone -reparationstjenesteudbyder.

Hvorfor?

Her er et par ægte grunde til at støtte vores råd:

Pris

Skærmreparationen af ​​din iPhone 11 pro max fra en æblebutik eller et Apple -godkendt servicefacilitet vil koste mindst $ 279 for at udskifte den revnede eller beskadigede skærm, medmindre du har Apples AppleCare+ beskyttelse mod utilsigtet skade. Ja, utilsigtet skade er dækket af Apple Care til iPhone 11 Pro.

Dette er dog stadig en betydelig del penge at bruge på at reparere en iPhone, der kan købes helt ny for mindre end tusind dollars.

En uafhængig iPhone -reparationsvirksomhed, som vores, vil opkræve dig en brøkdel af dette gebyr.

Tilgængelighed og hurtig vendingstid

Mange forbrugere er ikke klar over, at de muligvis får serviceret deres telefoner andre steder, og Apple Store er muligvis ikke altid i stand til at tage imod dig med det samme. Uafhængige iPhone -reparationsvirksomheder, som vores, er typisk i stand til at omgå din tidsplan og give en hurtig behandlingstid.

Reparation af hjemmet

Når du vælger en uafhængig iPhone -reparationsvirksomhed som vores, kan du forvente personlig pleje, der går ud over. Hos os kan vores iPhone -reparationseksperter komme til dit hjem, kontor eller ethvert andet sted, der er praktisk for dig at reparere din telefon.

Erfaring

Dette er en vigtig ting at overveje, fordi ikke alle nye butikker er pålidelige og kompetente nok til at reparere en ødelagt iPhone. Det er dog værd at bemærke, at nogle af iPhone -reparationsvirksomhederne er små og nye.

Selvom du bør undersøge antallet af år, iPhone -værkstedet har været i smartphone -reparationsbranchen, fordi en uerfaren reparationsspecialist muligvis ikke har evnerne til at yde god service. Vi har stor erfaring med at give dig den bedst mulige service.

Bekvemmelighed

Apple -butikker giver dig ikke en aftale let, og selvom de gør det, falder det muligvis ikke ind i din tidsplan. Du skal muligvis vente et par dage, før du får en aftale. Vi arbejder dog døgnet rundt og er fleksible nok til at rumme dig alle steder. Bare tag en walk-in, og din telefon bliver rettet i et meget hurtigere tempo, da nogle iPhone-problemer kan tage så lidt som en time at reparere.

Støt lokal virksomhed

Når du foretrækker en lokal uafhængig iPhone-reparationstjenesteudbyder frem for en Apple-butik i Aarhus, Randers, Horsens, Viborg, Vejle eller Skanderborg, kan du være sikker på, at du støtter den lokale økonomi frem for Apples billioner i milliarder dollar.

Vælg Mobigo til hurtige og effektive IPhone –reparationer

En smartphone er en betydelig besiddelse for de fleste af os, og hvis skærmen på din telefon er brudt, skal den rettes hurtigst muligt. En revnet eller beskadiget skærm gør din telefon næsten ubrugelig, men i stedet for at købe en ny telefon kan Mobigo give en mere omkostningseffektiv løsning. Vi har specialiseret os i udskiftning af skærme samt installation af panserglas for at gøre din telefon mere holdbar og reducere chancen for en beskadiget skærm. Kontakt os på 91 91 73 73 for at starte en chat om din beskadigede iPhone 11 pro, eller udfyld vores reservationsformular for at ansætte en reparatør til den fineste iPhone -reparationstjeneste til din iPhone 11 pro. Vi tilbyder service syv dage om ugen.

Leave a Reply

Close Menu