Skip to main content

Reparation af iPhone

Vi hjælper i storbyer bl.a. Århus, Randers og Vejle samt de omkringliggende områder

Hos Mobigo tilbyder vi iPhone reparation på tværs af modeller. Vi kan klare alt lige fra en knust skærm til udskiftning af eksempelvis knapper, mikrofon og højtalere på din smartphone.

iPhone 12 pro MAX

iPhone 12 pro

iPhone 12 Mini

iPhone 12

iPhone 11 pro MAX

iPhone 11 pro

iPhone 11

iPhone SE 2020

iPhone XS MAX

iPhone XS

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8+

iPhone 8

iPhone reparation hos Mobigo.dk

iPhones er nogle af de mest udbredte og populære smartphones på markedet. De har dog også et problem, for jo mere komplicerede vores mobiler er blevet, jo højere grad kan de kræve reparationer.

Hos Mobigo.dk kan du få lavet både skift af skærmen og iPhone-reparationer, hvis du har fået en skade på din mobil. Vi tager os af din telefon, så du kan få den tilbage til dens originale form igen.

Skift iPhone-skærmen efter skader

Har du mistet grebet om din telefon, eller ryger den over kanten af bordet, kan glasset på din iPhone få skader. Er glasset gået i stykker, er det vigtigt du får repareret den så hurtigt som muligt.

En skadet skærm kan både påvirke touch-funktionen, men det kan også skade telefonen længere inde i systemerne. Hvis skaden ikke bliver ordnet, kan der ske problemer, der kræver andre former for iPhone-reparationer.

Hos Mobigo.dk kan vi både tage os af iPhone skærmskifte og reparation af iPhones. Hvis det ikke er glasset, du oplever problemer med, kan vi også tage et kig på og eventuelt reparerer din smartphone.

Beskyt dig selv mod iPhone-reparation med Mobigo.dk

Du undgår at reparere og skifte iPhone-skærmen ud, hvis du beskytter din iPhone med praktisk beskyttelse fra Mobigo.dk. Med et smart cover eller panserglas kan du beskytte din iPhone og spare penge på iPhone reparationer og iPhone skærmskift.

Ordner vi din telefon, kan du overveje, om du skal have et af vores smarte former for beskyttelser. Den ekstra beskyttelse vil sikre dig mod skader og problemer, så du kan bruge din iPhone, som du vil – uden risiko for skader på hverken skærm eller elektronik.

Skulle skaden dog allerede være sket, skal vi nok tage hånd om at få det udbedret. Få lavet din iPhone reparation hos Mobigo.dk, hvor vi tager os af at skifte både skærme og ordne andre former for reparationer.

iPhone reparation i Århus, Vejle og Randers

Mobigo tilbyder alle former for reparation af iPhone i Århus, Vejle og Randers, Skanderborg, Horsens og Silkeborg.

iPhone skærm reparation og iPhone batteri skift

Et velfungerende batteri og en funktionel skærm er essentielt for telefonen virker. En revnet skærm kan være irriterende og påvirke funktionen af telefonen – ja, faktisk gøre den ubrugelig i værste tilfælde. Ligeledes kan et slidt batteri gøre at telefonen er utilgængelig, når du har allermest brug for den.

Ønsker du iPhone skærm reparation eller iPhone batteri skift er vi her for at hjælpe.

iPhone 7 skærm reparation, iPhone 8 skærm reparation, iPhone X skærm reparation osv..

Vi udfører udskiftning af skærm, reparation af ladestik samt batteri- og kameraudskiftning på både iPhone 5 serien, iPhone 6 serien, iPhone 7 serien, iPhone 8 serien samt iPhone X og iPhone 11.

Vores uddannede teknikere rykker hurtigt ud til dig og udfører hurtigt og sikkert reparationer af din iPhone, hvad enten du er derhjemme, i skole eller på arbejde. Og langt de fleste reparationer tager ikke mere end 20 minutter.

Mange års erfaring med reparationer

Vi har mange års erfaring i reparationer af iPhone og tilbyder altid 24 måneders garanti på reparationer af alle iPhones samt de udskiftede reservedele.

Close Menu