Sælg din brugte iPhone og iPad

Hos Mobigo tilbyder vi at købe din brugte iPhone. Vi kommer oven i købet selv om henter den. find din iPhone se en den estimerede pris, vi vil købe den for.

iPhone 7
iPhone 7+
iPhone 8
iPhone 8+
iPhone X
iPhone XR
iPhone Xs
iPhone Xs MAX
iPhone SE 2020
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro MAX
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro MAX

Sælg din iPhone – nemt og hurtigt

Har du en brugt iPhone der trænger til en udskiftning, men stadig virker, kan du sælge din brugte iPhone til os.

Vi kommer ud i Århus, Randers, Vejle, Skanderborg, Horsens og Silkeborg

Vi kommer ud til dig, nulstiller telefonen og afregner med det samme, så du ikke skal vente flere dage på pengene. Vi kører ud i Århus, Randers, Vejle, Skanderborg, Horsens og Silkeborg.

Køb af defekte iPhones og iPads

Vi køber også defekte iPhones og iPads, som måske bare ligger og samler støv. Det kan være iPhones og iPads med fx defekt skærm eller dårligt batteri.

Ud over opkøb af private iPhones og iPads køber vi også brugte iPhones og iPads fra virksomheder, skoler og institutioner, som skal have udskiftet deres telefoner.

Sælg brugt iPhone til os og få den bedste pris

Når du sælger din iPhone til os, garanterer vi den bedste pris, og vi renser, nulstiller med godkendte programmer og sletter dine data, så e-mails, private billeder og videoer ikke ender i de forkerte hænder.

For at opnå den bedste pris, når du sælger din iPhone, er det bedst at medbringe kvittering samt originalt ekstraudstyr, såsom oplader og høretelefoner mm.

Brug vores prisberegner for at få et overslag på din brugte enhed, eller kontakt os på 91917373.